HiSTÒRIA

Més de 40 anys d’història!!!

El Club Futbol Sala Cardedeu es va fundar al juny de 1979, inicialment amb el nom de Dibling Star Blu C.F.S. Cardedeu. Els fundadors van ser  en Jose Antonio Duarte, en  Juan Antonio Lucena i en Joan Soler “Nitu”.

En els inicis del Club, entrenaven i jugaven partits a la pista exterior del Parc Pompeu Fabra i la seu de l’entitat es trobava al Bar Pizzeria de Cardedeu, a la plaça Joan Alzina.

El primer president del Club va ser el Sr. Duarte.

L’any 1981, es va canviar el nom del Club per Club Futbol Sala Cardedeu. La temporada 1981/82 va assumir la presidència en Joan Soler “Nitu”. A partir de l’any 1982 i fins al 1990 va ser president del Club el seu pare, el Sr. Joan Soler.

L’any 1984 el Club es trasllada de forma permanent al Pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu, on, a partir d’aquell moment, tots els equips entrenen i juguen els partits a les noves instal·lacions i estableixen la seu de l’entitat a l’oficina on encara és ara.

A partir de 1990, torna a assumir la presidència del Club en Joan Soler “Nitu”, fins a l’actualitat.

Durant molts anys, el Club va organitzar el torneig d’estiu de Futbol Sala amb una gran acollida al poble i un bon nivell de participació d’equips de la comarca.

El Club Futbol  Sala Cardedeu és una entitat amb molta història i una bona trajectòria, per on han passat molts jugadors i jugadores al llarg de tots aquests anys i ha estat un referent en el futbol sala vallesà.